Koktajl z jeżynami i maślanką

Przepis na Koktajl z jeżynami i maślanką
Czas przygotowania10 min
Poziom trudnościśredni
02.11.2023

Koktajl z jeżynami i maślanką to pyszne smoothie przygotowywane ze świeżych jeżyn i maślanki, z dodatkiem aromatu waniliowego, miodu i soku z cytryny. Polecamy podawać schłodzone w słoikach dekoracyjnych wraz z grubą słomką.

Składniki

Promocje na składniki

Jak zrobić koktajl z jeżynami i maślanką

  1. Jeżyny umyć i zmiksować w blenderze.
  2. Jeszcze raz zmiksować w blenderze z maślanką, sokiem z cytryny, miodem i wanilią.
  3. Przelać do ładnych, schłodzonych szklanek lub dekoracyjnych słoików. Podawać z grubą słomką.

Komentarze

Odpowiedź dla użytkownika
Dziękujemy! Twój komentarz został wysłany do weryfikacji.
Coś poszło nie tak.

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy.