Kotleciki z łososia

Przepis na Kotleciki z łososia
Czas przygotowania20 min
Poziom trudnościśredni
02.11.2023

Kotleciki z łososia to pyszne, chrupiące kotleciki rybne. Świetnie smakują w towarzystwie ziemniaków puree lub frytek. Polecamy na pierwsze danie.

Składniki

Promocje na składniki

Jak zrobić kotleciki z łososia

  1. W średniej misce dobrze wymieszać mięso z łososia z jajkiem, koperkiem i mąką. Uformować kotleciki.
  2. W patelni na średnim ogniu rozgrzać około 0,5 cm oleju. Smażyć kotleciki partiami, aż będą rumiane, raz obracając na drugą stronę.
  3. Odsączyć na papierowych ręcznikach i podawać.

Komentarze

Odpowiedź dla użytkownika
Dziękujemy! Twój komentarz został wysłany do weryfikacji.
Coś poszło nie tak.

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy.