Smażona parówka i kiełbasa

Przepis na Smażona parówka i kiełbasa
Czas przygotowania20 min
Poziom trudnościśredni
02.11.2023

Smażona parówka i kiełbasa to pyszny dodatek do potraw lub przekąska, którą najeść się można między głównymi posiłkami. Polecamy podawać ze świeżym pieczywem.

Składniki

Promocje na składniki

Jak zrobić smażona parówka i kiełbasa

  1. Parówki i kiełbasy i kroimy na plasterki.
  2. Cebulę kroimy w kostkę.
  3. Na patelnię wrzucamy masło, parówki, kiełbasy i cebulę.
  4. Jeśli trzeba wrzucamy więcej masła. Po chwili, gdy cebula się zeszkli a mięso przysmaży, dodajemy keczup i przyprawy.

Komentarze

Odpowiedź dla użytkownika
Dziękujemy! Twój komentarz został wysłany do weryfikacji.
Coś poszło nie tak.

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy.