Szybki pasztet z wątróbki

Przepis na Szybki pasztet z wątróbki
Czas przygotowania35 min
Poziom trudnościśredni
02.11.2023

Pasztet z wątróbki to smakowity dodatek do świeżego, chrupiącego pieczywa. Polecamy do kanapek zarówno na śniadanie, jak i na kolacje.

Składniki

Promocje na składniki

Jak zrobić szybki pasztet z wątróbki

  1. Podsmażyć pokrojoną wątróbkę z cebulą. Dodać kolendrę, sól i pieprz.
  2. Wątróbkę z całą zawartością patelni przełożyć do blendera. Dodać śmietanę i dokładnie zmiksować.
  3. Przełożyć pasztet do foremek lub słoiczków, a na wierzch wlać stopione masło. Wstawić do lodówki.

Komentarze

Odpowiedź dla użytkownika
Dziękujemy! Twój komentarz został wysłany do weryfikacji.
Coś poszło nie tak.

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy.