Grzyby shitake z makaronem

Przepis na Grzyby shitake z makaronem
Czas przygotowania15min
Poziom trudnościśredni
02.11.2023

Składniki

Promocje na składniki

Jak zrobić grzyby shitake z makaronem

  1. Ugotuj makaron zgodnie z instrukcją z opakowania, a następnie skrop odrobiną oleju sezamowego, aby zapobiec sklejaniu.
  2. Rozgrzej wok na dużym ogniu, a następnie dodaj olej z orzeszków ziemnych. Gdy już jest gorący dodaj imbir i kiełki fasoli, smaż przez kilka sekund, następnie dodaj grzyby z odrobiną wody, aby stworzyć parę i gotuj przez 1 min.
  3. Wmieszaj w ugotowany makaron, następnie dodaj dymki, sos ostrygowy i sojowy i odrobinę oleju sezamowego.
LidiaKa Autor: LidiaKa

Komentarze

Odpowiedź dla użytkownika
Dziękujemy! Twój komentarz został wysłany do weryfikacji.
Coś poszło nie tak.

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy.