Puree z groszku z paluszkami rybnymi i tortillą

Przepis na Puree z groszku z paluszkami rybnymi i tortillą
Czas przygotowania20min
Poziom trudnościśredni
02.11.2023

Puree z groszku, paluszki rybne, korniszony i marchewka to świetnie współgrające ze sobą smakiem dodatki, które tworzą oryginalny farsz dla tortilli. Takie nadzienie przygotowuje się szybko i prosto – wypróbuj.

Składniki

Promocje na składniki

Jak zrobić puree z groszku z paluszkami rybnymi i tortillą

  1. Usmaż lub upiecz paluszki rybne, zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
  2. W międzyczasie ugotuj groszek (ok 5 minut), następnie odcedź, dodaj olej i sok z cytryny i zblenduj. Dopraw.
  3. Podgrzej tortille. Rozsmaruj puree z grochu i marchewkę, rozłóż paluszki rybne i korniszony.
  4. Zroluj i jedz, gdy są jeszcze gorące, kropiąc sokiem z cytryny.
LidiaKa Autor: LidiaKa

Komentarze

Odpowiedź dla użytkownika
Dziękujemy! Twój komentarz został wysłany do weryfikacji.
Coś poszło nie tak.

Ten przepis nie ma jeszcze komentarzy.